Totaal aantal pageviews

zaterdag 1 juni 2013

De Toren van Babel

Vanmorgen vertrokken in zuidoostelijke richting , wind van achter, ging vrij vlot....totdat ik opgehouden werd door een zwanenduo met kroost. De heer des huizes was niet van plan ook maar enige stap van zijn kids te wijken, ik kon wachten. Af en toe rolde de Quest enige centimeters naar voor. De heer Z.Waan keek me vervolgens aan met een blik..."kom maar jochie"....dan zullen we dit als mannen onder elkaar regelen. Ik heb me gewonnen gegeven en netjes gewacht tot alle kroost een veilig heenkomen gevonden had.





Vervolgens door naar Babylonienbroek, alwaar collega Johan in zijn pittoreske knibbelknabbelknuishuisje samen met zijn Jo woont. Mocht u er nog aan twijfelen, de toren van Babel bestaat, sterker nog, hij wordt in volle glorie hersteld. Mocht u nog straattegels kwijt willen, 30x30....Johan houdt zich aanbevolen.



Een duwtje van Johan en hup richting de pont van Drongelen, kriskras door Waalwijk, langs tatatatatata...tatata....Carnaval van de Efteling. Bijna in Udenhout op de plaats van bestemming nog een kleine verrassing.


Zelfs met een Quest een lastige hindernis.

Na 110 km, 55 km. fors wind tegen , weer goed thuis.