Totaal aantal pageviews

zaterdag 2 april 2016

Je maakt weleens een fout


Een jaar geleden een kapitale fout gemaakt. Heup wilde nog niet echt, op dat moment maar besloten mijn Quest te verkopen. Koper gevonden en weg was de Quest. De hele winter de blogs gelezen....en ik zeg jullie...het knaagt. Kortom, ik ga weer op zoek naar een Quest. Mocht er iemand een suggestie hebben. Ik houd me aanbevolen!!!

10 opmerkingen:

 1. Als een oranje Carbon Strada ook een optie is dan weet ik wel wat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's pech, ik heb mijn Quest vandaag verkocht, koper moet 'm nog ophalen. Heb jij me nog gebeld of was dat iemand anders?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Degene die de Quest komt ophalen bij Reinier gaat dan wsl wel zn Strada verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is helemaal niet slecht om er gewoon voor uit te komen dat je een fout hebt gemaakt. En al helemaal niet als je daarna aan het werk gaat om je fout te herstellen!
  Succes met je zoektocht naar weer een velomobiel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'k Wilde dat ik ook zo'n fout had gemaakt bij het verkopen van m'n roeifietsen! Heel soms heb ik dat wel 'ns gedacht -het bloed kruipt waar het niet gaan kan- maar als ik bij bepaalde inspanningen bij tuinieren of fietsen m'n middenrif belast voel ik weer dat de blessuregevoeligheid daar nog steeds aanwezig is (hoort het geween en gekners der tanden...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet dat iemand een Carbon Strada te koop heeft. Geheel nieuwe onderdelen, body is wel hersteld na een crash.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn vrouw heeft na 1 jaar rijden in een Carbon Quest de smaak erg te pakken maar neigt erg naar een mango, hij is nu 5 jaar oud. Als je belangstelling hebt, kunnen we overleggen.

  BeantwoordenVerwijderen